En parterapeut kan hjelpe deg videre når kjærligheten er utfordrende.

Parterapi og relasjonsterapi

Vi fødes i relasjon, vi såres i relasjon og vi kan heles i relasjon.​

Mange opplever det kan være for tøft å  søke hjelp i en vanskelig nær relasjon. Det kan være din partner, en søster, en venninne, mor eller far du strever med. Ofte ønsker en å gå, mens den andre kvier seg. Det er modig å ta steget inn i terapirommet. Det er sårbart å dele eventuelle vanskelige følelser, konflikter, sjalusi. Være tro mot seg selv og utrykke akkurat hva din opplevelse er. Likevel er det stor mulighet for vekst, forståelse, aksept og nærhet hvis dere tør å åpne opp for hverandre.

Parterapi

En krise er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det kan være nettopp den som gjennom parterapi får snudd forholdet til noe positivt som kan bygges videre på i et fortsatt og et enda bedre samliv.

Parforholdet kan være en følelsesmessig intens arena. Det er vanlig at det oppstår store og små utfordringer når vi lever sammen som par.

Når vanskelige følelser blir uhåndterbare, og smertefulle mønstre repeteres, oppleves forholdet som skjørt. Da trenger vi å lære måter å kommunisere på som gjør at vi ser og lytter til hverandre på en bedre måte. Parterapi gir mulighet for bevisstgjøring av det som gjør forholdet vanskelig og å gjenopprette den gode relasjonen. Like viktig er å fremkalle de gode følelsene, opplevelser som dere en gang har hatt eller har.

Typiske tema i parterapi kan være:

 • Dårlig kommuniksjon
 • Konflikter og krangling
 • Sjalusi
 • Utroskap
 • Ta hverandre forgitt
 • Fraværende sexliv
 • Tanker om samlivsbrudd eller skilsmisse
 • Partner er deprimert eller sliter på andre måter
 • Økonomiske utfordringer

Martina Meszansky

Som parterapeut ønsker jeg å støtte dere i å finne løsninger for å håndtere konflikter på positive og sunne måter. (Finne igjen «vi» følelsen.) Den partneren vi valgte er nettopp den personen som kan støtte vår utvikling som menneske og kjæreste.

Par og relasjons utdanningen er bygget på Psykosyntese, Gestaltterapi, EFT (emotional Focused Therapy), NVC (non violent communication), sexologi og Creative Couple Work.

Utvikle nærhet, tillit og vennskap i forholdet

Velkommen skal dere være til hyggelige omgivelser på Munkerud Gård på Nordstrand. Gratis gjesteparkering rett utenfor. Bestill time enkelt ved bruke kalenderen for å avtale en time som passer deg eller ta kontakt.

Pris på parterapi

 • 60 minutter kr. 1.650,-
 • 90 minutter kr. 1.950,-.

Dere kan betale med bankkort eller Vipps. Avbestilling og bytte av timen må foretaes senest 48 timer i forkant. Timer avbestilt eller byttet senere enn denne fristen, belastes timen med halv pris av bestilt tjeneste.

Parterapi på nett

Jeg tilbyr parterapi på nett med Zoom. Det kan være et godt alternativ om man ikke kan møtes.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Martina Meszansky
martina@meszansky.no
+47 979 77 387‬

Omtaler